За нас

"Лаванда Арт" ООД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 203791714, със седалище: град Варна, улица "Капитан Райчо Николов" №25, предоставящо произведения на изкуството посредством своя сайт.Скъпи приятели,


Ако е останало място за красота в живота ви, галерия "Лаванда Арт" е точно за вас! Създадохме я с цел да представим на публиката някои оригинални и колоритни български автори, които творят изкуство в трудните условия на живот и оцеляване в нашата страна. Убедени сме, че потребността от изящество и съвършенство  е жива, трябва само да отделим минутка време и да надникнем там, вътре в себе си!

Галерия "Лаванда Арт" е мястото, откъдето можете да купите уникална картина за подарък, да закупите икона, малка пластика, статуя или друг уникат. Занимаваме се с продажба на икони, продажба на картини от български автори, продажба на статуетки, малка пластика, кинетични творби и други.

Разгледайте изящните малки пластики на Здравко Салабашев и клипчетата с кинетичните му скулптури, които ще ви хипнотизират в своето движение! Вижте картините на Маргарита Радославова, рисувани върху основа от коприна, излъчващи щастие и единение с прекрасни съчетания от цветове и светлини. Потърсете платната на Бранимир Димитранов и се уверете как традиционните неща придобиват оригинално и модерно звучене, как гледайки ги потъвате в уют и топлина, в прекрасни ясни и ненатрапващи се цветове и форми. Вкусете соления вкус на морските вълни, запечатани в маслените платна на Станислава Стойкова - Стъни. Купете си картина на Анатолий Панагонов, улавящ красотата на българската природа. Галерия "Лаванда Арт" предлага икони  - късче духовност за всеки дом и всяка душа!

Ако сте любители на изкуството и търсите стойностен подарък, спомен за цял живот, ако имате повод или искате просто да украсите и одухотворите своя дом, офис или хотел, разгледайте този сайт! Много е вероятно да намерите в него красотата и енергията, от които се нуждаете! Насърчете и подкрепете съвременното българско изкуство, то е будно и ви кани да му се насладите!

Добре дошли в онлайн галерия "Лаванда Арт"!